Les instal·lacions esportives reobren amb les mesures sanitàries i de seguretat com a protagonistes

Des d’aquest dilluns i coincidint amb l’entrada de la regió sanitària de Lleida a la fase 1 de la desescalada, el món de l’esport ha tornat a fer una passa endavant en aquesta “nova normalitat”.


En aquest sentit, clubs com els de tenis o pàdel han pogut tornar a obrir les seves instal·lacions, però ho han hagut de fer amb un gran nombre de controls sanitaris i de seguretat i amb un grapat de restriccions. A Ua1 Lleida Ràdio, el president del CT Lleida, José Luis Solans, enumerava alguna de les moltes restriccions amb les quals han tornat a obrir: “A l’aparcament hi hauria d’haver un espai buit entre cotxe i cotxe; a l’entrada tindrem desinfectant per les sabates així com arreu del club. També hi haurà un equip de protecció personal per totes les persones, reducció de l’aforament escombraries per tot el club degudament senyalitzades...”.


I és que hem de pensar que, fins i tot una simple pilota, pot suposar un perill per la salut dels esportistes: “Les pilotes poden transmetre el virus. L’agafés amb la mà, l’envies a l’altre jugador.. Hem de tenir molta cura fins i tot amb aquest tema. Per això, a la mà que no agafa la raqueta s’aconsella dur un guant”.


Un José Luis Solans que ha avançat a Ua1 Lleida Ràdio l’arribada al llarg d’aquesta setmana a les instal·lacions del CT Lleida d’un sistema termogràfic per totes les persones que entraran al club: “A partit del dimecres o dijous, tindrem un sistema termogràfic per al control de febre del receptor. Serà d’última generació i amb un percentatge d’error del 0’33”.


Cal recordar que els usuaris només podran realitzar l’esport de forma individual i que les reserves s’han de dur a terme de forma telemàtica i amb un dia d’antelació.  


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward