Els germans Márquez també dominen a la MotoGP virtual

En alguns esports encara ens hem de conformar amb viure’ls de forma virtual i telemàtica i és que en el cas de la MotoGP, aquest cap de setmana passat, es va celebrar la quarta cita d’aquest mundial virtual que estan disputant alguns dels pilots de la categoria reina del motociclisme.


En aquest cas, al Gran Premi de San Marino, el petit dels germans Márquez, l’Àlex, va aconseguir la seva segona victòria del Mundial, guanyant i superant en el darrer revolt al seu germà Marc que va aconseguir la segona posició per davant d’un dels seus grans adversaris a la realitat com és Valentino Rossi.


Altre cop doncs i mirant la classificació, sembla que Àlex Márquez li té la mesura presa a la seva Repsol Honda i que, a través d’un comandament a distància i del videojoc MotoGP20, ha deixat ben clar que està preparat per debutar definitivament en aquesta categoria reina.


Cal recordar també, i deixem de banda la part virtual d’aquest Mundial, que el retorn de la MotoGP s’està estudiant que sigui a mitjans de juliol i amb cita doble al Circuit de Jerez-Ángel Nieto. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward