El futbol alemany estrenarà el “nou futbol”

Poc més de dos mesos després que l’activitat esportiva s’aturés de forma obligada i precipitada, els amants de l’esport i, sobretot els del futbol, tindran una cita aquest cap de setmana amb el futbol alemany.


Això sí, una tornada del futbol protagonitzada també per canvis en la normativa, criteris i exigències sanitàries, incerteses i, fins i tot, sense tenir una predisposició i seguretat absoluta per part dels autèntics protagonistes que no deixen de ser els futbolistes.


Entre d’altres, la possibilitat que cada equip realitzi cinc canvis al llarg de l’enfrontament en comptes de tres, això sí, únicament, en tres moments diferents.


Evidentment, les grades dels estadis al llarg d’aquestes nou jornades que resten de la màxima competició del futbol alemany estaran completament buides i els protocols sanitàris previs i post enfrontaments seran, diuen les autoritats alemanyes, exhaustius.


Esportivament parlant, partit d’alt voltatge i que donarà el tret de sortida a la jornada. Aquest dissabte a dos quarts de quatre del migdia, Borussia Dortmund – Schalke 04. El poden seguir per Movistar Liga de Campeones.


Cal recordar que competicions com la Ligue 1 de França sí que van ficar el pany i forrellat a la temporada donant, per exemple en aquest cas concret, al PSG com a campió d’aquesta edició.  


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward