El Lleida Esportiu s’anticipa a l’arribada de la fase 1 al territori

A micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio, el Director Tècnic dels de la Terra Ferma, Jordi Esteve, va evidenciar el fet que des del Lleida Esportiu, en les darreres setmanes, s’estava avançant feina perquè en el moment en que la regió sanitària de Lleida entrés a la fase 1, els jugadors professionals dels de la capital del Segrià poguessin entrenar-se amb les mesures de seguretat i les restriccions marcades pels organismes competents. Ho explicava així el mateix Jordi Esteve, Director Tècnic del Lleida Esportiu: “Hem fet feina per anticipar-los al moment que els organismes ens diguin que passem a la fase 1 i els jugadors professionals i federats puguin entrenar de forma individual amb els seus entrenadors. Nosaltres no esperarem a que ens diguin que estem a la fase 1 per organitzar-nos”.


Un club que, com d’altres, també està a l’espera de veure si finalment, un cop immersos en aquesta fase 1, les instal·lacions municipals com, per exemple, el Camp d’Esports, es poden reobrir definitivament: “Quan Lleida entri a la fase 1 nosaltres hauríem de tenir la disponibilitats de les instal·lacions municipals en el moment en que l’Ajuntament així ho autoritzi. Nosaltres, internament, complim tots els requisits, ara falta que l’Ajuntament ho permeti”.


Cal recordar que els lleidatans s’han quedat a les portes d’aquest play-off d’ascens a Segona Divisió A exprés després de la decisió presa per la Reial Federació Espanyola de Futbol ara fa una setmana exacta. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward