Reunió de progressos amb la Federació Espanyola de Vòlei

Aquest passat dijous a la tarda la Federació Espanyola de Vòlei i les presidentes i presidents dels clubs de la Primera Divisió Nacional Masculina es van reunir de forma telemàtica per encaminar les decisions al voltant de la finalització de dita competició. En aquest cas i així ho ha dit la presidenta del Balàfia Vòlei a Ua1 Lleida Ràdio, Vanesa Ortega, la Primera Divisió Masculina 2019/2020, ha acabat ara sí, de forma oficial: “La veritat és que ens va servir per saber una informació que tots pensàvem que s’acabaria oficialitzant i finalment així va ser i sembla ser que les Primeres Nacionals se suspenen i ja no tornarem a jugar”.


A part d’aquesta evident conclusió al voltant de la continuïtat de la Primera Divisió Nacional Masculina, en la reunió, des de la Federació també es va plantejar un seguit de propostes pensant en l’actual temporada, però també en la vinent: “La reunió tenia com a objectiu presentar una proposta sobre com volien acabar les actuals lligues i com volien disputar les següents. A partir d’ara els clubs poden fer la proposta adient per presentar-la a la Federació”.


Una proposta que la mateixa Vanesa Ortega puntualitzava de la següent forma: “La proposta no és altra que, que els dos primers de cada grup de Primera ascendeixin de categoria i aquells que tenien possibilitats esportives, se’ls hi proposarà pujar. Això implicarà passar a tres grups a la Superlliga 2”.


De la seva part, el Balàfia Vòlei no seria un candidat a aquesta possibilitat d’ascendir i és que, un cop finalitzada la competició, els lleidatans han quedat sisens classificats del grup B de la Primera Divisió Nacional. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward