El CB Pardinyes espera comptar amb equips femenins dins de la base

Amb l’obertura de les inscripcions de cara a la temporada vinent, la 20/21, el Club Bàsquet Pardinyes vol fer una passa més dins el bàsquet lleidatà i vol intentar aconseguir configurar plantilles en la seva base formades únicament per nenes que vulguin endinsar-se en el món del bàsquet.


El coordinador de cistella petita del club, Toni Izquierdo, evidenciava a Ua1 Lleida Ràdio, que des del club tenen els braços oberts per rebre a totes les nenes que vulguin formar part del Pardinyes: “Sempre hem tingut alguna jugadora en aquests equips mixtes fins a mini i a partir d’aquí, amb els anys anat promocionant el bàsquet femení i estem oberts, amb l’ajuda del sènior, crear equips per competir en categoria femenina”.


I és que després de recuperar el sènior femení la temporada passada, ara és vol fer aquesta passa més. Ho explicava el director esportiu d’aquest equip, Josep Maria Sanfeliu: “La intenció és obrir el bàsquet femení en totes les categories i amb el mínim de temps possible tenir una línia femenina en totes les parts del club”.


A les xarxes socials dels de groc i negre poden trobar tota la informació al voltant d’aquestes inscripcions. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward