Les instal·lacions esportives ja estan preparades per tornar a obrir

Aquest dilluns, la capital del Segrià podrà reobrir algunes de les seves instal·lacions esportives, en el moment en que la regió sanitària de Lleida entri definitivament a la fase 1.


En aquests recintes, que són a l’aire lliure, només es podrà realitzar activitat esportiva de forma individual i mantenint la distància recomanada de dos metres. A més a més, sempre s’haurà de fer amb cita prèvia.


Unes de les instal·lacions que tornarà a obrir a partir del dilluns seran les del CT Urgell, el seu president, Oscar Villaverde, exposava la situació del club de la següent forma a Ua1 Lleida Ràdio: “Quan entrem a la fase 1 prendrem unes mesures de seguretat per la pràctica del tennis. Tenim l’avantatge de que l’espai és gran amb una xarxa al mig... Si respectem les mesures de seguretat, la pràctica del tennis es podrà realitzar sense problemes”.


En aquest cas concret, el del CT Urgell, com en d’altres instal·lacions de la capital del Segrià, es reobriran part dels seus espais i és que, per exemple els gimnasos, encara no podran tornar a obrir: “Algunes coses avançaran més ràpida i d’altres menys. Veiem complicat reobrir els gimnasos aviat per tot el que comporta. Aquí és on tenim la problemàtica més gran i és que hi ha un tipus de soci que només assisteix al gimnàs i això potser fins a la fase 3 no es pot realitzar”.


Per la seva part, des de la Paeria, la regidoria d’Esports i de l’Activitat Física vol garanties absolutes per permetre aquesta reobertura i és que com va dir el regidor Sergio González a micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio, fins que no s’hagi dut a terme una inspecció rigorosa de la respectiva instal·lació no es podrà obrir: “Està clar que abans d’obrir qualsevol instal·lació caldrà fer una inspecció de la mateixa. Caldrà fer una valoració sanitària, de desinfecció i de qualsevol situació com aquesta”.


Cal recordar també que per exemple, les piscines encara no podran obrir-se en aquesta fase 1 i que en el cas dels gimnasos, quan es puguin reobrir, només estarà permès un terç de l’aforament.  


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward