La Generalitat recorda que dilluns no es podrà portar la mona al fillol, però sí comprar-la

En roda de premsa, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha recordat que "anar a comprar la mona està permès. No està permès portar-la al fillol o fillola. Per tant, recomanem que a través de les pastisseries o sistemes de repartiment es busqui la solució."


De fet, ha posat el seu cas personal i ha apuntat que "jo ho penso fer, però buscaré sistemes que no siguin donar-li directament. Ho farem l'any que ve, que ja ho podrem fer. Però aquest any és millor quedar-se a casa."


En aquesta roda de premsa Buch ha explicat que 2.000 policies, entre Mossos d'Esquadra i policies locals, vigilaran que es compleixi l'operació "No sortida "a Catalunya. Ha recordat que els ciutadans no poden dirigir-se a les segones residències. "Estem fent la feina ben feta, però algú s'està relaxant", ha avisat. Buch ha detallat que, segons l'últim balanç, les sancions han pujat un 3,8% respecte el dia anterior.


Buch ha explicat que els controls estaran tant en carreteres principals com secundàries, i que alguns es faran durant un temps determinat i altres durant una "llarga extensió temporal". "Tots els que pretenguin sortir de casa per gaudir de la Setmana Santa, que sàpiguen que està prohibit, i els cossos policials vetllaran perquè tornin a casa amb la sanció corresponent", ha advertit.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward