L’empresa lleidatana Agraïments oferirà funerals post mortem

L’empresa lleidatana Agraïments oferirà funerals post mortem. La impossibilitat de fer cerimònies de comiat als difunts pel covid-19 ha motivat diverses peticions d’ajuntaments i particulars.


Per imperatiu sanitari, els enterraments ja no se celebren i els difunts van directament al cementiri. Tampoc poden ser acomiadats aquells que, encara que no hagin estat afectats pel virus, moren aquests dies.


Remei Capitan és la impulsora d’Agraïments, la primera empresa lleidatana que organitza litúrgies laiques i també religioses: "Aquests moments tan difícils no podem acomiadar els nostres difunts fent-los-hi uns homenatge de vida. Estem rebent peticions per fer cerimònies post mortem a nivell individual i d'ajuntaments. Una litúrgia, un comiat a l'alçada de la persona que se'n va fa que el dol després el fem millor, d'una manera més sana i que el camí ens sigui més fàcil per tornar a començar a viure".


Agraïments ofereix un acompanyament integral a les famílies en el moment de la mort i realitza una cerimònia de comiat personalitzada. Els funerals laics a Catalunya suposen ja un 19,5%, i la tendència es troba en creixement.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward