Félix González veu factible, tot i que complicat, acabar la temporada

El panorama dins el bàsquet estatal sembla que es decantaria més cap al pessimisme que cap a l’optimisme si ens centrem en la finalització de les competicions de forma precoç, i és que ara mateix la balança està més a prop d’un punt i final a la LEB Or abans d’hora, que no pas en un futur en el temps.


Abans però d’escoltar al president del Força Lleida, Félix González, valorant aquesta situació, el mateix president dels lleidatans explicava així com s’està vivint el dia a dia dins la Comissió Delegada de la competició, on el mateix Félix González, en forma part: “Formem part de la Comissió Delegada i tenim contactes amb la Federació per veure què teníem pensat fer amb la competició. Estan sent jornades molt intenses amb moltes converses i molts plantejaments”.


I ara sí, Félix González exposava així la seva opinió al voltant de la continuïtat de la LEB Or aquesta temporada: “La situació després de Setmana Santa serà factible reprendre la lliga, però molt complicat. Els play-off es poden substituir per una final, es pot jugar en jornades intersetmanals”.


Deixant molt clar que, que això succeeixi, és molt complicat: “Hi ha diverses possibilitats, però això no vol dir que la situació no sigui molt complicada. Els jugadors no entrenen, estan als seus països, veurem si podran tornar.. la situació serà molt complicada.


Un Félix González que també va afirmar que els clubs que configuren la LEB Or han de pensar en el present, però és important que tinguin un ull ficat en com pot afectar la presa de decisions en el futur.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward