Postureig de Lleida, pregoner de les Festes de Tardor: "Hi ha un punt i a part en l'existència del senyor Postu amb el pregó"

Postureig de Lleida creu que ser el pregoner de les festes de Lleida pot suposar "un punt i a part" en la seva existència. El personatge lleidatà serà l'encarregat de donar el tret de sortida a les Festes de Tardor.


Al seu pregó, el Senyor Postu parlarà de què és per a ell ser lleidatà. També farà un repàs dels seus projectes solidaris, com el PostuLlibre o les PostuXapes. De fet, durant el pregó es presentarà una nova d'aquestes xapes, 'I love Lleidatanament', els beneficis de la qual es repartiran entre les diferents entitats que col·laboren amb Postureig de Lleida.


A més, el superheroi emmascarat ha assegurat a UA1 Lleida Ràdio que fer de pregoner a Lleida suposarà un abans i un després per a ell. "Hi ha un punt i a part en l'existència del senyor Postu amb el pregó. Ho veig com molt definitiu. No és tocar sostre, però és com pujar un esglaó", assegura. A més tot i que no té molt clar què passarà després, apunta que ho veu com "alguna cosa molt transcendent". "Potser després m'ho prenc d'una altra manera o no, no ho sé, però ho veig com una cosa molt important", finalitza. 


El pregó del Senyor Postu serà aquest divendres, a les 7 del vespre, a la plaça Paeria.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward