La Paeria treballa per condicionar l’entorn del passatge Santa Anna i obrirà un procés participatiu per decidir-ne el futur

Al setembre s’iniciarà el procés perquè a través de la plataforma Decidim els veïns puguin determinar l’ús d’aquest espai, que ara està contemplat d’equipament comunitari i zona verda


L’alcalde accidental i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, acompanyat del regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, i regidor del barri, Joan Ramon Castro, ha explicat que la Paeria ja és la propietària dels solars, després d’anys pendents de resoldre aquesta situació i un cop ha aconseguit inscriure'ls al Registre de la Propietat al seu nom.


Postius ha assenyalat que, d’acord amb el planejament, un dels solars està qualificat d’equipament comunitari i pot tenir diversos usos (el que està entrant pel passatge a l’esquerra). I l’altre, està qualificat de zona verda i caldrà resoldre la situació actual, amb una construcció que es troba en males condicions i que genera problemes d’incivisme.


La Paeria està redactant el projecte per poder enderrocar aquesta construcció de cara a la tardor i que, aprofitant els treballs, s’arrangi l’espai per deixar-lo al mateix nivell.


Postius ha indicat que l’actuació és provisional fins que se’n decideixi el futur. Per això, ha dit que s’ha traslladat al Consell de Zona i l’Associació de veïns la necessitat de decidir quin ús es pot donar al terreny qualificat d'equipament comunitari.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward