Pere Marti considera que els dos partits del cap de setmana seran beneficiosos pel creixement de l’equip

L’entrenador del Lleida Esportiu també ha parlat del calendari del curs vinent considerant que, al cap i a la fi, cal jugar contra tots els equips dues vegades


Començant per aquest calendari, l’equip de la capital del Segrià donarà el tret de sortida a la temporada 22/23 al camp del Teruel el primer cap de setmana de setembre; 7 dies després, l’estrena al Camp d’Esports contra l’Ebro. Fora de casa serà on el Lleida Esportiu tancarà la lliga davant l’Espanyol, el 14 de maig. Un calendari que l’entrenador dels de blau, Pere Martí, valorava de la següent forma: “Sempre es diu que cal jugar contra tots i a tots els llocs. El primer partit serà interessant, al camp del Teruel contra un molt bon equip. No cal donar-li molta importància. Ara ja centrats en l’inici de la temporada”.


Sobresortint d’aquest tema i entrant ja al cap de setmana, el Lleida Esportiu té dos enfrontaments en dos dies. El primer demà al camp del Castelldefels en el marc de la Copa Catalunya i el segon diumenge, al Camp d’Esports, contra l’Andorra pel Trofeu Emili Vicente. Dos partits que, com deia Martí, no tenen res a veure l’un amb l’altre i això permetrà millorar com a equip: “Els dos partits són el cel i la terra pel context, el camp i les característiques del rival. Aquests partits ens aniran molt bé perquè si volem ser un bon equip ens haurem d’adaptar a les circumstàncies diverses que ens trobem, i aquest cap de setmana serà així”.


En aquest sentit i preguntat per si hi ha algun dels dos partits que prioritza pel context que l’envolta, Marti responia això: “Tots els partits han de ser importants. La Copa Catalunya és un torneig oficial i on hem de tenir l’ambició de guanyar tots els partits. Després, contra l’Andorra és un partit de nivell contra un equip que ens farà córrer. Aquest és a casa i hem de donar una bona imatge. Els dos partits són importants”.


El partit contra el Castelldefels donarà el tret de sortida a 2/4 de vuit del vespre, mentre que el Trofeu Emili Vicente serà a les 7 de la tarda el diumenge.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward