Veïns contraris a la implantació del polígon de Torreblanca-Quatre Pilans de Lleida sortiran aquest vespre a manifestar-se

Veïns contraris a la implantació del polígon de Torreblanca-Quatre Pilans de Lleida sortiran aquest vespre a manifestar-se pels carrers de la ciutat. També es mostren disconformes davant les línies de molt alta tensió projectades en l'àrea del polígon.


L'Associació de Veïns de Torres de Grealó i Quatre Pilans així com del barri de Mangraners han convocat aquesta manifestació que porta per lema "Salvem l'Horta, no al Polígon de Torreblanca".


Pili Sánchez, president de l'associació de veïns de Magraners, barri afectat pel projecte, explica que no estan en contra de polígon, però sí que se situï a Torreblanca: "volem que la gent entengui que no som contraris al polígon, perquè és bo per la ciutat, el que no volem és que el posin al costat del nostre barri i prenen terres de l'Horta de Lleida. No hi ha més terres, que s'han d'expropiar veïns que han treballat els camps de la Partida de Torreblanca durant generacions? I pel que fa a les MAT, hem lluitat molt perquè com a mínim aquestes vagi soterrades, que és el que de moment ens han promès...".


La manifestació sortirà dels Camps Elisis a les 7 de la tarda i anirà fins a la plaça de la Paeria on es llegirà un manifest expressant aquest malestar. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward