Jordi Castany serà el cap de llista per ERC a l’Ajuntament d’Alcarràs

Jordi Castany serà el cap de llista per ERC a l’Ajuntament d’Alcarràs. Una candidatura que rep el suport total de l’agrupació polític de cara a les municipals del pròxim any.


La presentació es va fer oficial en un acte aquest passat dimecres al vespre. Un acte que va comptar amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, entre altres representants de la formació. Jordi Castany, ha estat fins ara regidor a l’ajuntament d’Alcarràs, "la meva vida política va començar el 2019 com a regidor d'ajuntament i la feina em va agradar i m'ha apassionat cada dia més. També et vas formant fins a arribar a aquest moment que em presento a alcaldable per les eleccions del 2023 amb el suport unànime de la formació al municipi i, en general de tot el partit.


D’altra banda, Castany s’ha mostrat decidit, orgullós i optimista de cara les eleccions municipals de 2023: "em sento optimista al 100%, parles amb la gent i et transmeten la seva confiança envers la meva candidatura i això em fa agafar empenta per treballar pel meu poble. Què hi ha més bonic que treballar pel municipi que estimes?"


Dins del nucli polític local, els regidors Santi Pelegrí, fins ara cap de llista d’ERC al municipi i Marta Morreres també el van acompanyar durant la presentació. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward