Ramon Vila veu amb bons ulls la competència a la porteria del Lleida Esportiu

El jove porter deixar clar que vol comptar amb el màxim de minuts possibles en la que seria la seva segona temporada a la Segona RFEF


Vila va ser una de les incorporacions del Lleida Esportiu l’estiu passat i va compartir porteria durant mitja temporada amb Victor Vidal i, després del mercat de fitxatges de gener i amb el porter lleidatà direcció al Logroñés, Vila va convertir-se en el porter titular de l’equip de la capital del Segrià la segona part del curs. En aquest sentit, Ramon Vila deixava clar que de cara a la temporada 22/23 espera poder comptar amb el màxim de minuts possible amb la samarreta lleidatana: “Tots els futbolistes tenim el nostre punt d’egoisme i volem jugar el màxim de minuts possibles i mirem per això. Entrenaré al màxim i quan tingui oportunitats, demostrar que puc ser-hi i seguir treballant”. 


Un Ramon Vila que enguany haurà de lluitar per aquests minuts amb una de les incorporacions del Lleida Esportiu, Iñaki Álvarez. Per Vila, la competència a la porteria i a qualsevol posició és bona i positiva per l’equip: “Competència sana, està bé i sempre és bo. Com més competència hi hagi a tot l’equip, tots millorarem més i pel global del grup serà positiu”.


Recordem que el Lleida Esportiu encara té pendent la confirmació de la RFEF al voltant de la inscripció a Segona RFEF la temporada vinent. S’espera que al llarg d’aquest dijous des del màxim organisme del futbol espanyol es doni el vistiplau al club lleidatà. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward