Berta Segura ja és a la final dels 400 metres del Mundial sub20 de Cali i frega trencar de nou el rècord d’Espanya

La lleidatana ha aconseguit un crono de 52.51 guanyant així la seva semifinal i obtenint el bitllet per la gran final d’aquesta matinada


Una final on a Berta Segura no li queda fer res més que sortir a la pista a gaudir, i és que l’objectiu era formar part d’aquestes semifinals disputades aquesta passada matinada i que s’han endarrerit pràcticament un parell d’hores degut a la pluja que ha caigut i aconseguir el bitllet per la final.


Finalment així ha estat i, de nou, amb una altra actuació magistral de l’atleta de l’Aldahra Lleida UA i entrenada per Iván Espílez.


Si a les eliminatòries Segura va batre el seu propi rècord d’Espanya sub20 als 400 metres, aquesta matinada s’ha quedat a una centèsima d’igualar-lo després d’aconseguir un temps de 52.51(a les eliminatòries de dimarts va fer un crono de 52.50) creuant la meta com a primera classificada de la seva semifinal per davant de la sud-africana Precious Molepo.


Un temps que farà que Segura arribi a la final d’aquesta matinada a les 12 i 40 minuts amb el 6è millor temps de les semifinals.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward