La coneixença amb el cos tècnic i el projecte del Lleida Esportiu han estat claus per la continuïtat de Nani

La renovació del lateral esquerra era una de les grans prioritats de la direcció esportiva i l’ambició del projecte que li van presentar va ser un dels factors que el van dur a acceptar la proposta


Sense cap mena de dubte, la continuïtat de Nani és una de les bones notícies esportives que ha envoltat al Lleida Esportiu aquest estiu i, aquest dimecres, hem pogut parlar amb ell sobre aquesta renovació amb l’equip de la capital del Segrià. Preguntat pels motius que l’han dut a acceptar la proposta del club, Nani ens responia això: “Aquest estiu anàvem parlant amb el club per tenir totes les cartes damunt la taula. Agraeixo al club la paciència que ha tingut tot i haver-hi una bona entesa des del primer moment”.


I és que com ens explicava, en anteriors temporades i amb d’altres clubs, va coincidir amb Pere Martí i Pepe de la Sagra: “Amb Pere vaig coincidir al Villarreal durant un any i amb Pepe m’hi vaig enfrontar un cop i també vaig coincidir amb la pretemporada a l’Hèrcules l’any passat”.


Més enllà d’aquest fet, Nani deixava clar que el projecte ambiciós que el club li va posar damunt la taula també va ser un dels factors per acabar prenent la decisió de seguir a la Terra Ferma: “El projecte és clar. Mínim hem de repetir els play-off i pensar amb l’ascens. Tota la plantilla té fam de victòria i vol demostrar que pot estar a una categoria superior”.


Nani va arribar al Lleida Esportiu al mercat d’hivern del passat gener.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward