Les dues penyes lleidatanes del Barça organitzen un autocar per anar a veure el Trofeu Joan Gamper

La sortida serà el diumenge a les 4 de la tarda i per 50€ ofereixen l’entrada a gol sud i el desplaçament


El Gamper d’enguany se celebrarà el diumenge a les 8 del vespre i des de la capital del Segrià les dues penyes barcelonistes, la Penya Barcelonista Lleida 1970 i la Penya Som un Sentiment, volen que el Camp Nou tingui accent lleidatà i, per això, organitzen un autocar perquè aquells qui ho vulguin puguin veure l’enfrontament contra el Pumas des del gol sud i desplaçar-se a Barcelona per un preu de 50€. Ho explicava el president de la Penya Barcelonista Lleida 1970, Josep Vigatà: “Enguany tornem a fer l’autocar per anar al Gamper i estarem ubicats al gol sud. Entrada i desplaçament costa 50 euros que vindria a ser el preu de cost. És evident que el canvi de rival del Barça de la Roma al Pumas ha provocat menys interès per l’aficionat”.


Vigatà afegia que membres d’altres penyes del territori i que no els vagi bé l’horari de desplaçament de la seva penya poden inscriure’s a l’autocar que surt des del Carrefour de Lleida a les 4 de la tarda o a les parades que realitzarà com Fondarella o Tàrrega.


Tot plegat, ho deia el mateix president de la Penya Barcelonista Lleida 1970, per veure als nous fitxatges del Barça i el partit que, habitualment, serveix per presentar la plantilla de cara a la temporada vinent: “Al Gamper es va a veure al Barça no tant a l’equip rival. És un partit que serveix per veure els fitxatges de l’estiu que, per cert, enguany il·lusionen molt”.


Per inscriure’s a l’autocar poden trucar als telèfons 609766558 o 671637330. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward