El Lleida Esportiu no es planteja cap escenari que no sigui la inscripció a Segona RFEF

El director general del club, Vicente Javaloyes, deixa clar que han presentat tot el que li demanava el màxim organisme del futbol espanyol i que entre aquest dimecres i dijous esperen la validació


Segueix l’interrogant damunt el Lleida Esportiu i al voltant de la seva inscripció a Segona RFEF de cara a la temporada 2022/2023. Una incògnita que no genera nerviosisme al club lleidatà tal i com ens explicava el seu director general Vicente Javaloyes: “El club ha complert amb tots els requisits i garanties que sol·licitava la RFEF. Divendres tota la documentació estava presentada i ara estem a l’espera de la validació de la Federació”.


Ell mateix deixava clar aquest dimecres al matí que des del club han presentat tot el que demanava la RFEF i han seguit els passos pertinents perquè el Lleida Esportiu sigui equip de Segona RFEF el curs vinent: “Les dues coses més importants que demanava l’organisme era pagar tots els deutes i que n’han aparegut fins a l’últim segon, i podem dir que ja estem a 0 en aquest sentit. D’altra banda calia complir amb la garantia econòmica la qual vam tramitar el dijous i falta el vistiplau de la Federació”.


Javaloyes, de fet, no es planteja cap altra resolució que no sigui la validació i inscripció del Lleida Esportiu a la categoria: “No m’he parat a pensar amb una altra opció que no sigui la inscripció. Ho hem presentat tot i, per tant, no hi ha opció a un pla B”.


A tot això, aquest dimarts al vespre, el president del club, Luis Pereira, també va voler enviar un missatge de tranquil·litat a través d’un comunicat difós a les seves xarxes socials.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward