Llum verda a l'ampliació i remodelació del cap de Tàrrega

Llum verda a l'ampliació i remodelació del cap de Tàrrega. El ple municipal ha aprovat per unanimitat l'actuació.


El projecte, ja redactat, fixa l'ampliació del complex i la reestructuració de l'edificació existent per modernitzar en el seu conjunt les instal·lacions actuals del CAP. Això es traduirà en la disponibilitat de més consultes per l'atenció primària i especialitats mèdiques. Es potenciaran els espais dedicats a l'atenció d'emergències, la salut mental d'infants i adults i les drogodependències. També s'adequarà l'espai d'aparcament i es dotarà una zona verda.


L'aprovació de la mesura inclou una revisió a l'alça del cost d'execució del projecte, que augmentarà un 30%. Així, la inversió ascendirà finalment a més de 4 milions d'euros. El calendari també s'ha hagut de replantejar i es preveu que les obres surtin a licitació durant la tardor vinent. A banda del consistori targarí, l'acord interadministratiu inclou la Diputació de Lleida, el Servei Català de la Salut i l'Institut Català de la Salut.

Els grups municipals també van votar favorablement per unanimitat la categorització com a sistema d'equipaments d'una finca de 242 metres quadrats situada a la cantonada de la plaça de les Nacions sense Estat i el carrer de la Vilanova.


D'altra banda, amb relació a l'àrea de Finances, van aprovar-se dues modificacions de pressupost per fer front, majoritàriament, a diverses inversions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward