El PSC Comarques de Lleida, Pirineu i Aran demana a la Generalitat que concreti els ajuts pels afectats per l'incendi de Baldomà

El PSC Comarques de Lleida, Pirineu i Aran demana a la Generalitat que concreti els ajuts pels afectats per l'incendi de Baldomà. La Portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha visitat aquest divendres la zona on van cremar fins a 2.700 hectàrees.


Romero ha apuntat que el Govern ha de fer front a les pèrdues dels pagesos de la zona que van llaurar els seus camps per evitar la propagació de les flames: "que concreti els ajuts que va prometre ja fa més d'una setmana a les persones afectades per l'incendi a la Noguera, concretament al terme de la EMD de Baldomar, al que s'hi hauran de sumar les pèrdues en els incendis d'Alòs de Balaguer i el d'aquest dimecres a Artesa de Segre".


En el mateix sentit s'ha expressat, el President de la Entitat Municipal Descentralitzada de Baldomar, Josep Galceran, que ha demanat que el Govern es reuneixi i escolti als ajuntaments del territori per millorar la gestió i prevenció d'aquests incendis: "el Govern reuneixi i escolti als ajuntaments del territori per millorar la gestió i prevenció d'aquests incendis que es poden produir per múltiples factors".


Demana condicionament de camins, l'agilització de tràmits o l'acció als boscos durant els mesos d'hivern com a mesures preventives.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward