Els Mossos d’Esquadra han desarticulat a les Borges Blanques un grup criminal especialitzat en cometre furts

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat a les Borges Blanques un grup criminal especialitzat en cometre furts als pàrquings de centres comercials. Als detinguts se’ls relaciona amb nou furts i un robatori amb violència.


Es tracta d’un home i una dona, de 25 i 23 anys, que utilitzaven l’anomenat mètode de la “sembra”. Aquest consisteix en robar als aparcaments de superfícies comercials distraient a la víctima tirant monedes, demanant ajuda o amb preguntes i quan aquesta es distreia, un dels lladres li robava la bossa de mà o objectes de valors que hi hagi al cotxe.


La policia va obrir una investigació el setembre passat arran d'un augment de furts en pàrquings de centres comercials de la demarcació de Lleida. Aquesta va permetre identificar els presumptes lladres. La policia els relaciona, fins al moment, amb nou furts i un robatori amb violència, comesos en pàrquings d'establiments comercials de Lleida. En un dels casos, la víctima es va adonar del furt i els assaltants el van agredir lleument per assegurar la fugida i, per aquest motiu, es considera un robatori violent.


Els detinguts, que tenen antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward