L’Ajuntament engega una campanya per a pacificar la relació entre l’oci nocturn i els veïns de la ciutat

Es tracta de conscienciar a la ciutadania que gaudeix del lleure a la zona alta i als vins.

Per aquest motiu s’ha llançat una crida que complementa el concepte del gaudir amb el respecte, no només en enfront dels veïns sinó també encarat a la lluita contra la violència masclista. El regidor de Promoció Econòmica a la Paeria, Paco Cerdà, ha explicat en què consisteix la proposta: "Es tracta de conciliar els locals d'oci nocturn amb els veïns i veïnes, aquesta partida només la podem guanyar amb totes les parts afectades; locals, veïns i la ciutadania en general".


Una presentació que ha comptat també amb Ramon Solsona, secretari general d’Hostaleria de Lleida, que assumeix que és una problemàtica de societat: "És un problema de societat, nosaltres posarem el nostre gra de sorra, però el conflicte està de la gent que estem a peu de carrer".


El president de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, Toni Baró, ha destacat la responsabilitat i el compliment de la normativa per part de la ciutadania: "Tenim una normativa i unes competències perquè es faci complir, llavors apel·lem a la responsabilitat dels veïns i ciutadania. Si hi ha una normativa i no es compleix s'ha de castigar".


La campanya distribuirà 10.000 sotagots, 300 cartells i 100 banderoles per als comerços i veïns de les zones afectades.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward