Ingressen a presó els tres encarregats de cuidar una plantació amb més de 1.700 plantes de marihuana a Coll de Nargó

Ingressen a presó els tres encarregats de cuidar una plantació amb més de 1.700 plantes de marihuana en una zona boscosa de Coll de Nargó. Es tracta de tres homes de 23, 34 i 36, un dels quals té antecedents.


La detenció va tenir lloc el passat dimarts arran d'una investigació iniciada a finals del mes de març, quan els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement de la possible existència de la plantació, situada entre les localitats de Gavarra i Vallderques, dins el terme municipal de Coll de Nargó. Els investigadors van sospitar d’un grup de persones a les quals ja se’ls havia desmantellat un cultiu de marihuana al setembre de l'any passat, amb unes 2.000 plantes en una zona boscosa propera a la població.


Fruit de diversos seguiments i vigilàncies, els Mossos van localitzar la nova plantació i van identificar diverses persones i vehicles que hi entraven o en sortien. Finalment, el passat dimarts es va muntar un dispositiu policial que va permetre desmantellar-la i es van detenir les tres persones que presumptament se n’encarregaven. Tots tres han ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward