Daiana Silva vol lluitar per guanyar-ho tot amb el Vila-sana

L’argentina ha estat presentada com a jugadora de l’equip del Pla d’Urgell deixant clara l’ambició amb la qual afronta aquesta nova etapa en la seva carrera esportiva


Silva, nascuda a Argentina al 1990, va arribar a l’hoquei espanyol de la mà del Vilanova l’any 2017 on hi va jugar una temporada per, al 2018, incorporar-se a les files del Cerdanyola, conjunt on hi ha estat fins aquest estiu, moment en que ha agafat les maletes per viatjar al Pla d’Urgell i unir-se al Vila-sana amb aquests ambiciosos objectius que manifestava la mateixa jugadora argentina: “Em va motivar molt el projecte del Vila-sana i crec que és un equip capaç de lluitar per aixecar qualsevol títol i a això he vingut. A tota jugadora li motiva aquest fet”.


Per la seva part, el president del Vila-sana, Ramon Porta, explicava en la presentació de Daiana Silva, que l’entrenador Lluis Rodero ja feia un parell d’anys que seguia la pista de la jugadora: “És una jugadora que el Lluis ja fa dos anys que se la mirava. Té molta experiència i coneix la lliga espanyola a la perfecció. Era una jugadora que segons el cos tècnic necessitava la plantilla”.


Silva ha estat dues vegades campiona del món amb Argentina, al 2010 i al 2014; i es va proclamar campiona de la Copa de la Reina en el seu any al Vilanova. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward