"La merda, a vegades, també esquitxa" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

O fem alguna cosa o podem prendre molt mal. La inflació està desbocada i és la més elevada dels darrers trenta-set anys. És evident que la gent perd poder adquisitiu i que la roda del capitalisme, que no és una altra que poder consumir, perilla i molt. Si els mundans, els pàries, els qui necessitem el sou per poder anar tirant "d'aquella manera", no podem fer despesa, no es vendrà, no hi haurà diners al carrer, es perdran negocis i hi haurà més atur.


Sembla mentida que els de dalt, i no parlo dels polítics –que també- no ho vegin. És evident que algú, com sempre, s'està enriquint, però no calcula que si no deixa una mica per a la plebs –tots els altres tanoques que estem a sota- la seva riquesa també es veurà perjudicada. No sé si és per falta de contacte amb el món o per no saber de números que aquesta gent no ho pot o no ho vol veure... Sí, que no en sàpiguen d'això de "fer empresa" no és descartable, ja que quan els diners et venen per càstig, normalment és que els has heretat i no tens ni idea de com va el món.


Bé, en tot cas, o algú para aquest despropòsit, que en una gran part no té res a veure amb guerres ni geopolítica, o aquí no se salva ningú.Esperem que vagin de dalt a mirar què ens passa a la "gent normal". La merda, a vegades, també esquitxa.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward