Guissona programa una vintena d'activitats per aquest estiu

Guissona programa una vintena d'activitats per aquest estiu. Un campus d'handbol, classes d'àrab o el camp de treball d'arqueologia són algunes de les propostes.


Aquesta setmana ha començat el Casal IESSO, organitzat pel Consell Esportiu de la Segarra. Un casal on més de 150 alumnes d'entre P3 i 6è de primària realitzaran jocs de lleure i esportius.


La setmana vinent començarà el casal ESPORTIU, destinat a alumnes entre 10 i 14 anys. Aquest casal acollirà més de 50 joves. Ambdós casals es portaran a terme fins al dia 2 de setembre.


Cal destacar també, els tres camps de treball que es faran entre els mesos de juny i juliol i on participaran més de 40 alumnes. Es farà un camp de treball que es durà a terme al Museu, vinculat amb la conservació i el patrimoni de Guissona, un sobre art comunitari on faran propostes d'art i grafiti per transformar l'entorn de la vila i, finalment, un camp de treball de manteniment de la via verda i la font de l'estany amb la Brigada municipal.


Enguany dins dels plans de millora del Pla Educatiu d'Entorn, s'han destinat 20.543,00 € per garantir oportunitats educatives per a l'alumnat vulnerable, promovent la seva participació en els Casal Iesso, el Casal Esportiu i als Camps de Treball.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward