L’equip femení de relleus del club Aldahra Lleida U.A. es classifica per primer cop a la final del campionat d'Espanya absolut

Aquest se celebrarà aquest cap de setmana a Nerja


Les germanes Mar i Berta Segura més Bruna Luque i Blanca Rius van aconseguir una marca de 3.45.08 el passat dia 11 a Monsó en la darrera jornada de la lliga espanyola de 1a divisió. Aquesta marca les va portar al 7è lloc del rànquing espanyol, i els hi va obrir les portes per a poder participar al campionat d'Espanya absolut reservat només pels 8 millors equips d'Espanya.


A més a més les germanes Mar i Berta Segura competiran també a la prova individual de 400 metres llisos. Cal recordar que la internacional Berta Segura té la millor marca espanyola de la temporada en aquesta prova amb 52.72 que va significar el rècord d'Espanya de la categoria sub20.


També participaran en aquest campionat d'Espanya absolut Cristina Montesinos a la prova de 10.000 metres marxa, amb opcions de lluitar per medalla ja que acredita la 4a millor marca de les participants, i Mohamed Maman i Abdelhakim Hamid a 800 i 1500 metres llisos, respectivament.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward