Gerard Encuentra demana que la il·lusió es mantingui alta, però amb els peus a terra

L’entrenador de l’ICG Força Lleida deixa clar que la temporada vinent n’ha de ser una d’il·lusionant, però sense deixar de banda qui són i amb quin pressupost juga el club respecte d’altres noms propis de la LEB Or 22/23


Amb les pulsacions ja a lloc després d’un cap de setmana passat frenètic i un inici de setmana amb protagonisme per part de Gerard Encuentra amb la seva ampliació de contracte, a micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio, l’entrenador de l’ICG Força Lleida, deixava clar que, de cara a la temporada vinent, els objectius han de ser ambiciosos i il·lusionants, però sense deixar de banda el realisme: “La il·lusió no l’hem de perdre, però sí que hem de tocar de peus a terra. Si aquests anys érem el 14è pressupost de la categoria, no podem demanar un ascens directe si no augmenta molt aquest pressupost. El que està clar és que lluitarem, però pensar a finals de juny amb una ascens, és un suïcidi”.


En clau personal i preguntat per si fins i tot s’ha sorprès a ell mateix de la seva adaptació de la LEB Or i dels èxits que ha aconseguit el seu cos tècnic, Encuentra ens responia això: “Estic molt content de com ha anat l’any. Llàstima del final perquè jo sí que em veia entrenant al Lleida a l’ACB. Porto anys entrenant, tinc una manera de treballar i crec que està anant bé”.


Tot plegat ho va dir l’entrenador de l’ICG Força Lleida en una entrevista al Temps Afegit que poden recuperar al web d’Ua1.cat. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward