El Cadí La Seu incorpora a la internacional belga, Elise Ramette

Nascuda al 1998, és la 3a incorporació de la temporada i la 7a jugadora del Sedis de cara a la temporada 22/23


Elise Ramette és una base esquerrana de 171 centímetres d’alçada que viurà, a la Seu d’Urgell, la seva primera aventura professional fora de casa després de disputar 10 temporades, amb només 23 anys, a la Top Division Women, la primera divisió belga. Una incorporació que Jordi Acero, entrenador del Cadí La Seu, valorava de la següent forma: “Esportivament parlant, ens aportarà ritme a nivell de direcció. És una jugadora potent i que a nivell defensiu com ofensiu tindrà cames per aportar-nos molt en el perfil que estàvem buscant”.


En les darreres 4 temporades, Ramette ha disputat l’EuroCup Women, i en la última hi ha destacat numèricament amb el Mithra Castors Braine amb 8,1 punts, 3,5 rebots i 5 assistències per partit.

A més a més, la jugadora ja ha comptat diversos cops amb la trucada de la selecció absoluta belga per tal de participar en els diversos compromisos internacionals.


Amb ella ja són 7 les peces del Cadí La Seu 2022/2023: Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler, Georgina Bahí, Paula Strautmane i Elise Ramette.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward