El Govern de la Paeria respon de forma unitària a les querelles contra Pueyo i Postius per part de la promotora de Torres Salses

L’ajuntament ha recordat que “aquest no és un model comercial per Lleida” i que no negociarà més amb els promotors.


Segons ha informat aquest matí el diari Segre, els promotors del projecte Promenade Lleida van presentar dilluns passat al jutjat de guàrdia del Canyeret una querella per prevaricació contra l’alcalde, Miquel Pueyo, i el primer tinent d’alcalde, Toni Postius. Paral·lelament, aquesta informació afegeix que es va fer una demanda de responsabilitat comptable al Tribunal de Comptes contra els esmentats, sumant-hi també la segona tinent d’alcalde, Jordina Freixanet.

La resposta de l’equip de Govern ha arribat en una declaració institucional que ha comptat amb la presència de tots els regidors de l’ajuntament. L’alcalde, Miquel Pueyo ha respost davant d’aquestes acusacions: "La promotora ha decidit optar per la via de l'acusació penal i, per tant, és evident que la situació actual tanca la porta a qualsevol classe de negociació i a allargar unes converses, que des del punt de vista de la promotora acaben en una incriminació".


L’alcalde ha volgut destacar la transparència del Govern envers les relacions amb aquest projecte de parc comercial d’oci: "Diem no a les grans concentracions comercials a la perifèria, diem no a un model especulatiu, que no aporta riquesa, condemna a la precarietat a un seguit de llocs de treball, sense implicació social i que demostra símptomes de decadència arreu del món".


La setmana passada la promotora ja va presentar un recurs contenciós contra la resolució de la Generalitat de Catalunya que li denegava de forma definitiva la llicència comercial.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward