El grup d'ERC al Parlament demana a l'Ajuntament d'Alcarràs que assumeixi la seva responsabilitat amb la Casa Vallmanya

El grup d'ERC al Parlament demana a l'Ajuntament d'Alcarràs que assumeixi la seva responsabilitat amb la Casa Vallmanya. L'edifici està declarat Bé Cultural d'Interès Local.


La diputada i portaveu adjunta d'Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, Meritxell Serret ha mostrat el suport de la seva formació a la conservació del patrimoni en la sessió de la Comissió de Cultura, que ha comptat amb una representació de la Plataforma Salvem Cal Macià - Casa de Vallmanya.


Serret, ha assenyalat que és l'ajuntament del municipi qui ha de definir el paper que ha de tenir el mas: 'Ara la pilota és a la teulada de l'Ajuntament d'Alcarràs i necessitem que hi hagi la seva implicació estarem sempre disposats a trobar aquests espais de consens, tirar endavant aquests compromisos ja adquirits i treballar per un projecte que creiem que ha d'estar al servei del municipi'.


La diputada republicana assenyala que la recuperació de la Casa de Vallmanya ha de ser una oportunitat pel desenvolupament del municipi.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward