La Paeria cedeix dos solars municipals a la Generalitat per a la construcció de dos equipaments educatius

La Paeria cedeix dos solars municipals a la Generalitat per a la construcció de dos equipaments educatius. Els terrenys han de permetre la construcció de l'Institut de Cappont i l'ampliació de l'Escola Camps Elisis.


Un dels expedients pertany al solar del carrer del Riu Besos 11, on es bastirà l'Institut de Cappont, una llarga reivindicació del barri. La redacció i construcció del projecte és a càrrec del Departament d'Educació de la Generalitat.


L'altre solar que se cedirà, es troba al carrer Santa Cecília i es destinarà a l'ampliació de l'Escola Camps Elisis. El nou àmbit de l'escola comprendrà el centre actual fins al pavelló de l'Antorxa, incloent-hi unes casetes de jardineria situades en la part del darrere. La intenció és que dins de la mateixa actuació també es restauri i reformi el pavelló que mantindrà la titularitat municipal.


D'altra banda, en el marc de la comissió d'urbanisme on s'han donat a conèixer aquestes dues cessions, també s'ha informat favorablement el conveni de col·laboració entre la Paeria i la Generalitat per construir un nou baixador de la línia de La Pobla de Segur al Camí de Grenyana, que donarà servei al Polígon Industrial El Segre i ha informat favorablement el projecte d'expropiació d'uns terrenys situats al carrer Palauet que ja formen part del Vial de Víctor Torres.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward