L’esforç i la superació personal de Yolanda Cebrián acaba amb un rècord del món

L’atleta de l’Aldahra Lleida UA va lesionar-se de la clavícula fa aproximadament un any, i el cap de setmana del 18-19 de juny va batre el rècord del món en categoria màster en els 4x800 metres


Fa menys de dues setmanes, Yolanda Cebrián, juntament amb d’altres 3 atletes, van aconseguir batre el rècord del món en la categoria de 4x800 llisos a la pista d’atletisme de Calvià. La mateixa atleta ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, què van sentir després d’aconseguir aquest rècord mundial: “Estem molt contents d’haver aconseguit aquest rècord. No ens esperàvem aconseguir-lo, però ha acabat passant. Encara ho estem paint”.


Una creació de l’equip de relleus curiosa i que Cebrián ens explicava de la següent forma: “Les 4 integrants vam decidir unir-nos després de ser rivals a la pista. Totes hem estat campiones d’Espanya i alguna tenia rècords del món i d’Europa. Ens vam decidir unir i, sense prepara-ho, ens vam presentar a la prova”.


Tot plegat després que fes aproximadament 1 any Cebrián sofrís una forta caiguda en bicicleta que li impliqués una greu lesió a la clavícula i l’apartés de les pistes durant molts mesos. L’atleta deixava clar que l’esforç ha valgut la pena i que cal intentar no llençar la tovallola en situacions com la que ella ha viscut: “Vaig haver de fer molta rehabilitació i vaig necessitar molta ajuda perquè no podia aixecar el braç. Va ser molt dur, però a poc a poc, ho vaig anar aconseguint. Ha estat una dificultat que he superat i que, tot i plantejar-te dubtes durant el camí, amb il·lusió, paciència i ganes tot es pot aconseguir”.


Una Cebrián que forma part de l’Aldahra Lleida UA des del 2015. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward