Michael Carrera seguirà vestint la samarreta de l’ICG Força Lleida

El jugador veneçolà renova amb el club lleidatà de cara a la temporada vinent, tot i tenir ofertes, econòmicament parlant, superiors a la de l’equip de la capital del Segrià


Sense cap mena de dubte, la renovació de Michael Carrera era una de les prioritats, per no dir la prioritat, de l’ICG Força Lleida en aquest estiu; i aquest dimecres s’ha fet oficial la continuïtat del jugador veneçolà que enllaçarà la seva 3a temporada a la capital del Segrià. Un Michael Carrera que en les seves primeres paraules com a jugador renovat evidenciava que no tot va de diners: “Estic molt content de tornar a renovar amb el club. Per mi no és un equip, és una família. Algun cop he sentit sobre el tema econòmic, però queda clar que els diners no compren la lleialtat, ni la família i el Lleida n’és una per mi”.


Pel president de l’ICG Força Lleida, Albert Aliaga, la renovació de Carrera significa tancar una porta dins les prioritats i no deixa de ser un exemple de l’esforç que vol fer el club de cara a la temporada vinent: “Nosaltres volíem ampliar el contracte del Gerard i després teníem el somni de renovar a l’MVP de la lliga que és el Michael. Són dos noms que consideràvem bàsics per seguir amb el projecte”.


Una temporada vinent on, tornant a Carrera, l’objectiu intentarà que sigui igualar, com a mínim, tot l’aconseguit aquest passat curs: “Al principi de temporada ningú donava un euro per nosaltres i ara toca anar a per la final a 4 la temporada vinent. Farem el mateix que hem fet aquesta temporada amb Gerard al capdavant que és un gran entrenador i que segur que ens portarà pel camí correcte”.


Michael Carrera, emocionat en la roda de premsa de la seva renovació, també ha demanat a tot l’entorn de l’ICG Força Lleida la confiança de cara a la temporada vinent. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward