Fira Tàrrega oferirà una 62 de propostes artístiques amb l’espai públic com escenari protagonista

Fira Tàrrega oferirà una 62 de propostes artístiques amb l’espai públic com escenari protagonista. Del 8 a l’11 de setembre torna el certamen recuperant el seu format habitual amb propostes de carrer.


Sota el lema “L’inesperat” Fira Tàrrega presenta una programació amb 62 espectacles de 60 companyies d’arreu i on el 55% de les propostes s’estrenaran a la capital de l’Urgell. Anna Giribet, directora artística de la mostra, ha destacat l'aposta per les companyies internacionals a la vegada que s'ha donat espai a 17 espectacles sorgits del viver del viver Territori Creatiu.


La directora artística de Fira Tàrrega, Anna Giribet, assenyala que més enllà dels espectacles que consten en la programació, enguany també s’ofereixen propostes sorpresa, en una reivindicació pels arts de carrer.


Entre les propostes artístiques destacades a la mostra s’hi troben Lali Álvarez amb ‘The unfinished human manifesto’, Roger Bernat/FFF i la seva ‘Dormifestació’, Johannes Bellinkx amb ‘Reverse’, ‘Mirage’ de la Compagnie Dyptik o ‘Los perros’ de Led Silhouette i Marcos Morau.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward