Tot a punt perquè Lleida rebi a més de 1.000 gimnastes

El Barris Nord acollirà l’Estatal de gimnàstica artística al llarg d’aquesta setmana essent un dels grans esdeveniments esportius de l’any a la capital del Segrià


Des d’aquest dijous i fins diumenge, el Barris Nord de Lleida acollirà el Nacional Base de gimnàstica artística femenina amb un nom propi de l’esport de casa nostra com ho és l’Àngela Mora com a protagonista. Recordem que la jove de Maials amb síndrome de Down va trencar barreres participant al desembre a uns campionats estatals que es van disputar a Pamplona.


Centrant-nos en aquest Nacional que se celebrarà a Lleida, la directora tècnica del Club Gimnàstic FEDAC Lleida, Maribel Moncasí, ens n’explicava més detalls: “Fa molts anys que Catalunya no organitzava un esdeveniment com aquest. Hi participaran unes 1100 atletes dels 6 anys fins als 18 i estarà dividit per diverses categories de base, fins a base 8”.


La mateixa Moncasí no amagava que els nervis a dia d’avui estan a flor de pell conscients que el club s’hi ha avocat de ple en l’organització i que caldrà estar al cas de moltes coses: “La veritat és que estem nerviosos i hi ha hagut molta feina. Des del club li hem ficat molta il·lusió i esperem que la gent ho gaudeixi i gaudeixi de la gimnàstica”.


Pel que fa a la participació catalana estarà integrada per més de 300 esportistes, de les quals 38 són de Lleida, dels clubs FEDAC (20) i Gimnàstic Lleida (18). Les més de 1000 gimnastes vindran acompanyades de més de 130 entrenadores i tècniques. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward