Un cop confirmada la continuïtat de Gerard Encuentra, a l’ICG Força Lleida li toca centrar-se en la plantilla i el mercat

Amb molts dubtes encara damunt la taula, al club lleidatà li tocarà fer esforços, sobretot econòmics, per renovar i incorporar noms propis al vestidor


Després d’una exitosa temporada com la que va finalitzar l’ICG Força Lleida aquest passat dissabte, la situació de molts dels jugadors de la plantilla lleidatana canvia radicalment i és que el seu nom s’ha revaloritzat dins el mercat i els objectius demandats per l’entorn augmenten i, en conseqüència, l’esforç econòmic que haurà de fer el club en les properes setmanes en serà un d’important. Ho evidenciava el president Albert Aliaga: “Nosaltres fins dissabte no sabíem on estaríem la temporada vinent, però em consta que el Joaquín, el Gerard i el cos tècnic porten temps treballant. Nosaltres volem fer una passa endavant econòmicament i intentarem fer-ho. Tenim un projecte engrescador al davant”.


Esportivament parlant, el director esportiu del club, Joaquín Prado, no volia aventurar-se a parlar de tempos sobre el tancament de la plantilla degut a la situació actual del calendari, els jugadors i el mercat: “Tenim moltes coses avançades i moltes coses sobre el paper. Serà un estiu molt llarg com els altres. Toca mantenir la il·lusió, però sobretot tenir paciència. Esperem que aquest any puguem tancar la plantilla una mica abans que l’any passat, però no podem assegurar-ho”.


Recordem que l’ICG Força Lleida compta, a dia d’avui, amb 2 jugadors amb contracte en vigor: Albert Lafuente i Thomas Schreiner, en el cas d’aquest últim, club i jugador tenen l’opció de trencar amb la seva relació durant els propers 15 dies si així ho consideren oportú.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward