Paula Strautmane seguirà vestint la samarreta del Cadí La Seu una temporada més

La letona ha renovat amb el club alt urgellenc de cara a la temporada 2022/2023


Serà la primera vegada que la jugadora que arribava l’any passat a la Seu d’Urgell repeteix dos anys en un mateix equip i, en conseqüència, la mateixa Paula Strautmane reconeixia estar molt il·lusionada seguint al Cadí La Seu: “Estic emocionada de seguir al Cadí La Seu. Conec l’ambient, la ciutat i la seva gent, i crec que m’ajudarà molt per poder preparar la participació a l’Europe Cup la temporada vinent que serà un nou repte exigent. L’equip té molt potencial i espero poder ajudar-lo a ell i al club tot el que pugui així com créixer personalment com a jugadora”.


Una Strautmane que deixava clar que el dia a dia amb l’afició aquesta passada temporada ha estat genial i que s’ha sentit molt estimada per la gent de la Seu: “Hem sentit l’afecte de l’afició durant tota la temporada. Ens hem sentit molt estimades a la ciutat no només a la pista sinó en el dia a dia i al carrer, on la gent ens parava a saludar i xerrar amb nosaltres. Aquest equip no va separat de la ciutat, sinó que és part d’ella”.


Amb aquesta nova renovació, el Cadí La Seu ja comença a tenir forma amb els noms de Laura Peña, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Montse Brotons i Georgina Bahí. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward