"Quins pesats!" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Mare meva si donarem voltes amb això dels jocs olímpics. Comença a ser d'aquells serials turcs que no s'acaben mai!


El Comitè Olímpic Espanyol no llença la tovallola i encara mantindrà l'esperança de fer una candidatura entre l'Aragó i Catalunya per al 2030. Això diu el diari La Vanguardia aquest matí després que ahir es deixés entreveure que el mateix COE i el govern estatal descartaven presentar una candidatura per als JJOO d'Hivern del 2030. Segons fonts properes a l'executiu, aquest estaria pensant a fer-ho de cara al 2034 i no desestima cap fórmula.


Tot i això, segons el rotatiu barceloní, no estaria tot tancat, ja que el COE esperarà fins a l'últim moment per a tancar la porta de la candidatura conjunta en el 2030. Vol estirar la possibilitat fins que el Comitè Olímpic Internacional tanqui l'opció a la candidatura.


El president del COE, Alejandro Blanco, ha convocat una roda de premsa aquest dimarts a les 7 del vespre on s'esperava aquesta renúncia a la candidatura de cara al 2030. Tothom apuntava que les reticències i entrebancs reiterats del govern d'Aragó a la candidatura conjunta aprovada pels equips tècnics hi haurien tancat la porta. Ara veurem què decideix el COE.


Sincerament, jo estic al límit de l'esgotament amb aquest tema i crec, i detecto, que molta gent està en la mateixa posició. No recordava una matèria tan pesada des d'aquells mesos de procés.

Que vagin fent i ja diran, tu... Però quins pesats!

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward