La continuïtat de Gerard Encuentra permet consolidar les bases del projecte de l’ICG Força Lleida

L’ampliació del contracte de l’entrenador dels lleidatans pot facilitar tirar endavant renovacions de diversos jugadors de la plantilla de cara a la temporada vinent


Aquest diumenge, poques hores després de ficar el punt i final a la temporada 22/23 amb la participació a la Final a 4 d’ascens a l’ACB, l’ICG Força Lleida va fer oficial la continuïtat de Gerard Encuentra al capdavant de l’equip, ampliant, a més, la relació entre ambdues parts fins al 2024.


Un lligam d’unió que segons el president del club lleidatà, Albert Aliaga, permet consolidar les bases esportives i socials tirades endavant aquesta temporada: “Des del club poder retenir talent local com el del Gerard és una satisfacció. Ell i el seu cos tècnic han demostrat que són capaços de fer una gran feina i ara podem seguir amb el projecte iniciat l’any passat, dintre de les nostres possibilitats i amb moltes ganes de treballar”.


Un Gerard Encuentra que, sense cap mena de dubte, ha estat un dels noms propis de l’esport de casa nostra aquesta temporada i que deixava clar que seguir a l’ICG Força Lleida ha estat una decisió senzilla de prendre: “Des del club m’han fet sentir molt còmode treballant i la feina ha estat molt bona. Durant l’any m’han transmès molta confiança, jo tenia contracte per la temporada vinent, però ampliar-ho a un any més demostra que anem tots a una”.


Ara toca centrar-se en la configuració de la plantilla; una tasca complicada i que implicarà realitzar diversos esforços, sobretot econòmics, per poder retenir al màxim de jugadors possible i que aquesta temporada han mostrat un gran nivell de joc a la pista. Pel Director Esportiu de l’ICG Força Lleida, Joaquín Prado, que Encuentra segueixi al capdavant de l’equip pot facilitar que jugadors d’enguany tornin a vestir la samarreta lleidatana el curs vinent: “S’ha construït una pinya entre els jugadors i l’staff i tot plegat ajuda i s’ha demostrat a la pista acompanyat d’un molt bon bàsquet. Segur que la continuïtat del Gerard i com han estat tractats al club és un factor que juga al nostre favor i que esperem que ens ajudin a aconseguir aquestes renovacions que volem”.


Una plantilla que a dia d’avui compta amb 2 jugadors amb contracte en vigor: Albert Lafuente i Thomas Schreiner, en el cas d’aquest últim, club i jugador tenen l’opció de trencar amb la seva relació durant els propers 15 dies si així ho consideren oportú.


A dia d’avui, l’objectiu de l’ICG Força Lleida passaria per renovar al màxim de jugadors possibles, prioritzant les figures de Michael Carrera, Ignacio Rosa i Mark Hughes

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward