El Club Patín Esneca Fraga vol consolidar el projecte en el debut a l'OK Lliga Femenina

El Club Patín Esneca Fraga vol consolidar el projecte en el debut a l'OK Lliga Femenina. Les fragatines, que van aconseguir l'ascens aquesta temporada en un any immillorable, volen ser competitives dins la màxima categoria de l'hoquei patins femení estatal.


Després d'un curs perfecte en l'any de creació del club i de participació a l'OK Lliga Femenina Plata on les de Fraga no han fet res més que guanyar tots els partits que han disputat fins a aconseguir aquest ascens a la màxima categoria, l'entrenador de les fragatines, Jordi Capdevila, deixava clar a Ua1 Lleida Ràdio, que l'objectiu l'any vinent ha de ser consolidar el projecte a l'OK Lliga Femenina. "El club va ser ambiciosos des del principi, i continuarem sent-ho. Som conscients que aquest no és el nostre any per guanyar res, perquè som un equip nou en una categoria nova i falta aclimatar-se i veure com ens adaptem, però la nostra idea és fer un equip per competir amb tothom, i a partir d'aquí ja es veuran els resultats", diu Capdevila.


El tècnic, que havia estat molts anys vinculat al Vila-sana d'hoquei patins i que va sortir del club del Pla d'Urgell amb certs desacords amb la directiva del club afegeix que ara, a Fraga, s'hi sent com a casa, ja que "des del principi la junta directiva ens ha donat suport i ens ha ajudat absolutament en tot". "Sempre quan s'acaba una etapa en comença una altra, i ho he pogut fer de la millor manera, i la veritat és que espero que duri molts anys perquè estic molt il·lusionat", assegura. Pel que fa al retrobament amb el seu exequip, contra el qual s'haurà d'enfrontar a l'OK Lliga Femenina, creu que "serà una manera de tornar-nos a retrobar amb la gent de Vila-sana, que de tant en tant sí que vas podent veure, però que per les agendes de tothom és complicat". Sobre l'equip del Pla d'Urgell assegura que "vaig passar-hi moltíssims anys i estaré eternament agraït per tot el que em van ajudar, per tot el que vam fer i per tot el que vam crear. Hem viscut mil coses a Vila-sana, hem estat campiones d'Espanya, subcampiones de Catalunya i d'Europa, hem viscut l'ascens a l'OK Lliga...".


Un Club Patín Esneca Fraga que ja està ultimant les peces que vestiran la samarreta fragatina la temporada vinent.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward