El Lleida Esportiu fa un primer esbós de la situació contractual de la plantilla de cara a la temporada vinent

11 jugadors comptant la situació de Joel Febas mantenen contracte, a altres 8 se’ls hi ha ofert la renovació i situen en stand by el futur de 3 jugadors restants


Un cop tancat des de fa dies la figura de Pere Martí com a entrenador que liderarà al Lleida Esportiu el curs 22/23, els despatxos del Camp d’Esports ja treballen en la configuració de la plantilla que lluitarà per l’ascens a Primera RFEF.


Començant pels jugadors que tenen contracte i als qui se’ls hi ha ofert la renovació, Cristóbal Fernández, el Director Esportiu del Lleida, en deia això: “Hi ha 10 jugadors que mantenen contracte amb el club, més el cas de Joel Febas que té llicència federativa i que té un any més amb nosaltres. Dels 11 jugadors restants, a 8 se’ls hi ha proposat una renovació i pel que fa als altres 3 ens falta completar informació per prendre una decisió. Dels 8 amb proposta, 3 estan pràcticament tancats, i els altres 5 tenen l’oferta damunt la taula”.


Sobre possibles incorporacions, Fernández, actualitzava la situació: “Pel que fa a incorporacions ja en tenim 4-5 de tancades. 2 serien pel primer equip i 3 que completarien el filial o que cediríem a algun equip perquè són jugadors amb molts jugadors. Tot plegat al voltant de la metodologia que volem tirar endavant”.


Al voltant del cas concret de John Neeskens, jugador del qual ahir el Diari de Terrassa apuntava que podia signar amb el club egarenc, el president del Lleida Esportiu, Luis Pereira, deixava clar que és un dels jugadors que volen que segueixi vinculat al club blau: “Neeskens forma part d’aquests jugadors que voldríem conservar, perquè té una polivalència que ens interessa. A més, Neeskens tindria un any més de contracte, però és fals i nosaltres no volíem entrar-hi”.


Una roda de premsa on s’han tractat molts d’altres temes, com la voluntat de reestructurar la base del club començant per la figura del coordinador que es podia anunciar la setmana vinent i acabant per on jugaran els equips de formació al llarg de la temporada 22/23, incògnita que de moment no té una resposta segura. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward