Partit de caixa o faixa per l’Hoquei Club Alpicat

Les alpicatines reben al Mataró aquest dissabte a les 8 del vespre on, per forçar el 3r i darrer partit de la final dels play-off d’ascens a l’OK Lliga Femenina, han de guanyar sí o sí


Tot plegat després de la derrota per 3 a 2 a la pista de les del Maresme el cap de setmana passat i que obliga a les jugadores de Miquel Serret ha haver de guanyar aquest dissabte al pavelló Antoni Roure. El mateix entrenador evidenciava que la imatge oferta en la primera meitat del partit a la pista del Mataró no es pot repetir aquest dissabte: “Més que corregir coses pel que fa a la derrota, és corregir les sensacions de la primera meitat on no estàvem còmodes. L’important serà poder capgirar aquestes sensacions”.


Sobre aquesta sortida en el primer partit, la jugadora de l’Hoquei Club Alpicat, Ona Moreno, parlava de la joventut de la plantilla com a un dels causants i evidenciava que l’equip ho ha treballat al llarg de la setmana: “Som un equip molt jove i que no està acostumat a partits d’aquestes característiques i crec que la setmana passada es va notar la falta d’experiència sobretot als primers minuts de partit. Aquesta setmana ho hem estat treballat i hem aprés dels errors que vam cometre a Mataró”.


I, en aquest sentit, començar amb la màxima intensitat i concentració possible serà clau segons Serret: “La clau principal per tirar endavant el partit serà començar fortes i intentar ficar-nos per davant en el marcador. Anar a remolc seria perjudicial per nosaltres i aquests play-off n’hem anat a massa partits”.


Aquest segon partit donarà el tret de sortida al pavelló Antoni Roure d’Alpicat, aquest dissabte a els 8 del vespre. Si les alpicatines guanyen, el tercer i definitiu enfrontament es jugarà el diumenge, a Mataró, a les 12 del migdia. De perdre, l’ascens seria per les del Maresme i a l’Hoquei Club Alpicat li tocaria tornar-ho a provar la temporada vinent.


Recordem que un ascens de l’Alpicat seria històric per l’esport lleidatà, i és que mai abans hi ha hagut dos equips de la demarcació en una mateixa màxima competició esportiva.

 

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward