Aquest diumenge torna a Tírvia la 9ª edició de la cursa d’alta muntanya “La Ribalera”

Una iniciativa coordinada per gairebé 120 voluntaris de l’Agrupació Excursionista de Catalunya


La proposta torna després de dos anys d’inactivitat causada per la situació pandèmica, amb una previsió estimada de 320 participants. Evarist Hidalgo, regidor de l’Ajuntament de Tírvia, recolza la iniciativa que se celebrarà al Pallars Sobirà: “Les possibilitats que té la nostra comarca i la bellesa que té, són genials. Nosaltres no podem fer res més que no sigui donar-li tot el suport possible a iniciatives com aquesta”.


Aquesta edició de “La Ribalera” manté els tres itineraris habituals; la cursa popular de 14 km i 700m de desnivell, la mitja marató de 23 km i 1.500m de desnivell i la marató de 42km i 3.000m de desnivell. Una marató que recórrer la zona muntanyosa de la Vall Fosca, fet que destaca el coordinador i vicepresident de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, Pep Molinos: “L’itinerari és el més preuat de la cursa perquè passem per zones espectaculars. És una cursa paisatgísticament parlant, de les més maques que hi ha”.


Tots els nivells comptaran amb diverses zones d’avituallament, tot i que per l’itinerari més complex, es disposarà també d’un dispositiu de “control escombra” que vetllarà per la seguretat dels corredors.


El poble de Llívia serà el punt central de sortida i arribada de tots els recorreguts programats per aquest diumenge dia 19 de juny.

 

 

 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward