Dos victòries i l’ICG Força Lleida pot complir el somni de l’ascens

Els lleidatans debuten a la Final a 4 davant el Girona a les 8 del vespre a Fontajau


Amb el suport de més de 1000 aficionats lleidatans a les grades del pavelló gironí, l’ICG Força Lleida es troba en l’últim cap de setmana de temporada a tocar de l’ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal.


Un darrer esforç que, sense cap mena de dubte, és el més complicat, però és l’últim per complir el que és el somni de molts lleidatans, inclòs el de l’entrenador de l’ICG Força Lleida, Gerard Encuentra. Així de clar ho deixava: “Com per molts lleidatans seria complir un somni. Tinc la sort d’haver viscut l’època de l’ascens i els anys a l’ACB”.


Esportivament parlant i centrant-nos en el partit davant el Bàsquet Girona, preguntat per com s’atura a Marc Gasol, Encuentra responia això: “Sabem que és un jugador que marca la diferència i que és molt bo, però no ens podem centrar únicament amb ell, hem d’intentar que cap dels seus companys s’afegeixi a la festa”.


Un partit o, fins i tot dos comptant que els lleidatans arriben a la final de diumenge, que pel jugador Miguel González, la part mental tindrà molt a dir: “Crec que l’equip que guanyarà la Final a 4 haurà de sofrir molt i ho aconseguirà qui millor porti aquest tema i sigui capaç de controlar els nervis. Confio amb l’equip”.


Les semifinals d’aquesta Final a 4 donaran el tret de sortida amb la del Movistar Estudiantes contra el Palència a 2/4 de 6 de la tarda, mentre que la protagonitzada per l’ICG Força Lleida i l’amfitrió Bàsquet Girona començarà a les 8 del vespre.


La final, el diumenge, a ¾ de 7 de la tarda. Tots els partits a Fontajau. 

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward