L’ICG Força Lleida té ganes de passar-s’ho bé i “liar-la” a Girona

Els lleidatans resten les hores que queden per donar el tret de sortida a la Final a 4 que es disputa aquest cap de setmana


Sense pressió, amb ganes de competir i amb la il·lusió per bandera, així és com l’ICG Força Lleida enfila l’últim cap de setmana de competició d’aquesta llarga temporada 21/22 on els lleidatans han superat en escreix tots els objectius marcats a principi de curs fins a plantar-se en una Final a 4 d’ascens a l’ACB on, tal com deia l’entrenador Gerard Encuentra, volen gaudir i no descarten “liar-la”: “Veig a l’equip amb ganes de passar-s’ho bé i motivat. Tinc la sensació que tenen ganes de liar-la i de ser ambiciosos. Ningú compta amb nosaltres i no sortim a cap quiniela com a favorits, però tenim moltes coses a dir”.


Entrant dins el vestidor, el jugador Miguel González ens explicava que aquest missatge que transmetia Encuentra, també és el que ha enviat a la plantilla: “Que gaudim d’un partit d’aquestes característiques per poder tirar endavant el partit”.


Una plantilla que comença ja a tenir aquests nervis i il·lusió a flor de pell de cara al partit de dissabte: “Els nervis poc a poc van arribant i toca preparar-se mentalment. Toca analitzar al Girona i anul·lar a les seves peces claus com Marc Gasol”.


Un primer partit, unes semifinals, on els lleidatans s’hauran de veure les cares amb l’amfitrió Bàsquet Girona el dissabte a les 8 del vespre. En cas d’arribar a la final contra el Movistar Estudiantes o el Palència, es disputaria el diumenge a ¾ de 7 de la tarda. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward