"La calor no fa el mascle" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

El passat divendres vam preguntar als nostres oients i seguidors de xarxes si havien canviat algun hàbit pel que fa a prendre mesures per la calor. En els darrers anys és evident que cada cop en fa més, i que això és conseqüència del canvi climàtic. Ens hem d'acostumar a aquest fet.


La sorpresa és que prop de dos terços dels enquestats van dir que no han canviat cap hàbit. Clar, pot ser per dues qüestions. Alguns ja prenien totes les mesures, ja que vivim en un territori on la calor és la regla general a l'estiu, però també pot ser que encara hi ha qui cregui que no cal donar-li gens d'importància a les calorades. Estic convençut que encara hi ha qui pensa que refrescar-se, vigilar anar per l'ombra o posar-se una gorra o crema solar "no fa home". Dic "home", perquè tot sabem que això passa i es trasllada com un virus en tots els estrats de la societat.

Doncs miri, senyor "mil homes", no hi ha res més home que tenir precaució en qualsevol moment. Vigilar per nosaltres és prendre mesures per tal de vigilar pels altres. Cal que tinguem cura de la calor i que no ens exposem.

Avui arribarem als 39°, i això no és broma.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward