"Acabar amb la polèmica" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Finalment, la Paeria farà l'alberg de temporers a l'espai de les Sitges i el polèmic solar de Josep Pallach es destinarà a una residència.


D'aquesta manera es vol acabar amb una polèmica oberta des de fa mesos, ja podríem dir que fins i tot fa un parell d'anys, sobre la idoneïtat del solar de Josep Pallach per tal de posar-hi un alberg de temporers i un espai on també s'integrés el sensellarisme.


Finalment, s'ha decidit que les persones sense llar seran acollides a l'antic convent de les Josefines, un cop finalitzin les obres allí.


Sincerament, si és la millor opció per a tothom, doncs endavant. Ara, jo no sé si això calmarà totes les veus que han trobat un espai de crítica amb aquesta polèmica. Serà difícil fer canviar el rumb d'alguns que ho han utilitzat políticament, i no parlo de cap partit en concret de l'actual consistori, i que seguiran fent de la por a l'altre, un cau de possibles vots.


Jugar amb allò de no voler a prop teu una persona pel seu color o cultura és perillós. Tots hem estat nouvinguts algun cop, i segurament no ens agradaria que el color de la nostra pell o la manera de fer fos motiu de polèmica.


Que ningú hi caigui, i a partir d'ara pensem-hi. Seguir amb polèmiques com aquesta només perjudica la imatge de Lleida.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward